Rioolreiniging

Het reinigen van het riool door de specialisten van Riool Reinigings Service Assos is de ideale oplossing om verstoppingen, stankoverlast en lekkages in uw bedrijf of woning te voorkomen. Onze professionele en ervaren vakmensen staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Wat betreft rioolreiniging bieden wij u de keuze uit twee opties. Benieuwd welke opties dat zijn? Dat leest u hieronder.

Wil je direct van je verstopping af?

Preventie rioolreiniging

Eén van onze mogelijkheden is rioolreiniging in de vorm van preventief onderhoud. Deze aanpak is ideaal om ongemak en hoge kosten in de toekomst te voorkomen. De medewerkers van Assos helpen u graag bij het opstellen van een periodiek rioolreinigingsplan. Door regelmatige rioolreiniging en het daarbij behorende onderhoud wordt de levensduur van uw riolering alleen maar bevorderd.

Rioolreiniging na rioolinspectie

Naast preventieve rioolreiniging bieden wij ook de mogelijkheid van reactieve rioolreiniging. Als u bijvoorbeeld last heeft van een (herhaaldelijke) verstopping, raden wij aan uw riolering te laten controleren middels een rioolinspectie. Als uit deze inspectie blijkt dat uw riolering niet kapot is maar wel vervuild, biedt rioolreiniging de oplossing. Met zo’n reiniging worden toekomstige problemen aan uw riool voorkomen.