Is uw gootsteen verstopt? Wij lossen het op!

Blijft er water achter in uw wasbak? Helpen de huis-, tuin- en keukenmiddelen niet meer? Dan is het tijd voor een professionele oplossing van Assos. We hebben 50 jaar ervaring met rioolproblemen, dus kunnen u in alle situaties verder helpen.

Wil je direct van je verstopping af?

Gootsteen ontstoppen: zo werkt het

De eerste stappen bij het ontstoppen van een gootsteen zijn onderzoek en analyse. Onze monteurs kijken waar en waardoor de afvoer verstopt is geraakt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen van de afvoerleidingen aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer gebruik maken van uw gootsteen. En dat allemaal zonder breek- of hakwerk of rommel in huis, u merkt dus zelf amper iets van onze werkzaamheden. Ook geven we u advies om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Service & kwaliteit van Assos

We noemen ons niet voor niets de specialist op het gebied van ontstoppingen. Dit komt namelijk in alles wat we doen naar voren:

Service & kwaliteit van Assos

Bij Riool Reinigings Service Assos komt u niet voor verrassingen te staan. We werken namelijk met een vast starttarief van €115,- inclusief BTW. Dit tarief is inclusief voorrijkosten, een half uur arbeidsloon, garantie en materieel. In 85% van gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mocht een probleem ingewikkelder zijn rekenen wij €27,- inclusief BTW per extra kwartier. Hier informeren wij u natuurlijk altijd over. Maak eenvoudig een afspraak online en uw verstopte gootsteen problemen behoren snel tot de verleden tijd. Uiteraard kunt u ook eerst zelf proberen uw riool of gootsteen te ontstoppen. Wilt u meer weten over onze services? Neem dan telefonisch contact op via 085 – 877 26 22, we zijn 24 uur per dag bereikbaar.