De staat van uw leidingstelsel in kaart

Blijft uw riool steeds verstopt? Heeft u last van onaangename geur of stankoverlast? Sommige problemen zijn moeilijk te detecteren. Wij brengen de staat van uw leidingstelsel in kaart met behulp van camera’s, radio- en rookdetectie. U ontvangt vervolgens een digitaal rapport met videobeelden en foto’s, waarna we samen met u aan een oplossing werken.

Wil je direct van je verstopping af?

Riool inspectie: zo werkt het

Met behulp van een rioolinspectiecamera controleren we de riolering en afvoerleidingen op problemen zoals lekkages, scheuren of boomwortels. Bij deze techniek voert de inspecteur een camera door de riolering om de knelpunten in kaart te brengen.

Een andere techniek die we toepassen, is een rioolinspectie met rookdetectie. Met rookdetectie brengen we lekkages en oorzaken van stankoverlast aan het licht. Een groot voordeel van deze methode is dat we geen muren, vloeren, leidingen of rioleringen hoeven open te breken, waardoor u als klant geen last heeft van onze werkzaamheden.

Service & kwaliteit van Assos

We zijn de partij voor het oplossen van al uw rioleringsproblemen. Wanneer u voor Assos kiest profiteert u van de onderstaande voordelen: