Is uw douche verstopt? Onze monteurs lossen het op!

Merk je dat het water in je douche niet meer vlot wegstroomt? Als de gebruikelijke huis-, tuin- en keukenmiddelen niet meer effectief zijn, is het tijd om de professionele hulp van Assos in te schakelen. Verstoppingen van het doucheputje worden vaak veroorzaakt door ophoping van haren, gecombineerd met zeepresten en huidvetten, wat tot vervelende blokkades leidt. Uiteraard wil je dit probleem snel verholpen hebben. Met 50 jaar ervaring in rioolproblematiek is Assos de betrouwbare partner die je zoekt.

Wil je direct van je verstopping af?

Huis-, tuin- en keukenmiddelen bij verstopping

In bepaalde situaties kan een verstopping op een simpele manier worden aangepakt. Een mogelijke oplossing is het gieten van kokend water door het putje, wat al veel zeepresten wegspoelt. Daarnaast fungeert het gieten van kokend water als een goede voorbehandeling om de afvoer te ontstoppen, waardoor het water de meeste resten meevoert.

Als het doorlaten van kokend water niet effectief is, kunnen baking soda en schoonmaakazijn mogelijk een oplossing bieden. Meng warm water met soda en schoonmaakazijn en giet dit mengsel door het verstopte doucheputje. Sluit vervolgens de afvoer goed af en spoel na een half uur opnieuw met warm water.

Douche ontstoppen: zo werkt het

Rommel in huis? Staat de hele badkamer blank? We begrijpen dat veel klanten onzeker zijn over wat er te wachten staat bij het ontstoppen van een douche. Gelukkig zult u zelf weinig hinder ondervinden van onze werkzaamheden en zult u vooral profiteren van het snelle resultaat. Onze monteurs beginnen met een grondig onderzoek en analyse om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Daarna gaan we direct aan de slag met het ontstoppen van uw doucheafvoer, zodat u binnen een mum van tijd weer onbezorgd kunt douchen. En dit alles zonder ingrijpend breek- of hakwerk, en zonder rommel in huis! Tot slot geven we u advies om toekomstige verstoppingen van de doucheafvoer te voorkomen.

Service & kwaliteit van Assos

We zijn de partij voor het oplossen van al uw rioleringsproblemen. Wanneer u voor Assos kiest profiteert u van de onderstaande voordelen: